Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

A MST legfrissebb hírei


Hírkategória: Általános
 • angels initiative
  2016.09.07.

  Az “angels initiative” program az Európai Stroke Társaság kezdeményezése, mely több európai országban elindult, és amihez Magyarország is csatlakozott. A program célja, hogy támogassa a Stroke Központok az akut stroke ellátás folyamatának optimalizálására tett törekvéseit.

  Az „angel initiative” többek között hozzáférést biztosít edukációs eszközökhöz, protokollokhoz, diasorokhoz, lehetőséget teremt minőségbiztosítási paraméterek monitorozására. Az anyagokat az Európai Irányelveknek megfelelően a szakma prominens szakemberei állították össze a mindennapi gyakorlati igényeknek megfelelően. A programhoz csatlakozó Stroke Központok egy website-on keresztül férnek hozzá az anyagokhoz, itt tudják összehasonlítani saját eredményeiket a régiós átlagokkal, meg tudják határozni erősségeiket, illetve azokat a sarokpontokat, ahol a folyamat még csiszolásra szorul. Ezek megoldására is kínál a program segítséget. Az „angel initiative” programról részletesen fognak hallani a MANET Kongresszuson a Stroke szekcióban, Dr. Horváth Sándor főorvos úr előadásában.

   

  Addig is a program elemei megtekinthetők az alábbi website-on: http://www.angels-initiative.com

   

  Bízunk benne, hogy ez a program is hozzájárul ahhoz, hogy az akut stroke beteget ellátása tovább fejlődjön Magyarországon! Az „angel initiative” szponzora a Boehringer Ingelheim A program gyakorlati kivitelezésben a Quintiles segít

Vissza