Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Az MST hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Tagdíjfizetési felhívás
  2019.01.29.

  Kérjük, a Magyar Stroke Társaság 2019. évi tagdíját (és ha még nem rendezte, pótlólag az előző évieket is) szíveskedjék befizetni. 

  Egyenlegéről weboldalunkon tájékozódhat, felhasználó nevével, jelszavával történt belépést követően, ide kattintva 

  A tagsági díj befizethető a honlapra történt személyes bejelentkezést követően ide kattintva, online bankkártyás fizetéssel 

  Ez előnyösebb a banki átutalásnál, egyrészt mert a tagdíjbefizetés az Ön felhasználói felületén azonnal jóváírásra kerül, másrészt mert a tranzakciós díja is kevesebb.

  (Amennyiben bejelentkezési adatait nem tudja felidézni, kérjük, használja Elfelejtett jelszó szolgáltatásunkat, vagy írjon a support@stroketars.hu címre Technikai Ügyfélszolgálatunknak.)

  A tagsági díj befizethető átutalással is a Társaság bankszámlájára az alábbi számlaszámra: OTP BANK 11711034-20835701-00000000 (Banki átutalás esetén kérjük, a megjegyzés rovatban tüntesse fel saját nevét, pecsétszámát / nyilvántartási számát és hogy melyik évi tagdíjat fizeti be.)

   

  A Magyar Stroke Társaság tagdíja:
  35 feletti orvosok részére: 3.000.-Ft,
  35 év alatti orvosok, valamint nyugdíjasok részére: 2.000.-Ft.

   

  A tagsági díj fizetésének elmaradása esetén az MST tagság felfüggesztésre kerül, melyet csak az elmaradt díj megfizetését követően tudunk helyreállítani. 

   

  Az idei tagdíjfizetés tényét az őszi stroke konferencia kapcsán a jelentkezőknél ellenőrizni fogjuk.

  Aki társasági tagként regisztrál a konferenciára, csak abban ez esetben veheti igénybe a tagok számára megállapított kedvezményes részvételi díjat, ha a tagdíjbefizetése rendezett. Ha esetleg nem az, akkor a konferencia előtt, vagy ott a helyszínen rendeznie kell az elmaradását.

   

  Köszönettel és tisztelettel:

   

  dr. habil Szapáry László

  A Magyar Stroke Társaság elnöke

Vissza