Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Az MST hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Stroke Szakdolgozók Tudományos Fóruma (Pécs, 2018.03.27-28.)
  2018.02.22.

  Kedves Centrumvezetők! 2018. március 27-28. között Pécsett a Dr. Entz Béla Klinikai Oktatási Központban kerül megrendezésre a Magyar Stroke Társaság hivatalos rendezvénye, a Stroke Szakdolgozók Tudományos Fóruma. A részletes programot illetve meghívót mellékeltük. A programból látható, hogy színvonalas előadások mellett a szakdolgozók számára gyakorlati szempontból hasznos workshop jellegű továbbképzést szeretnénk tartani.

   A továbbképzés 20 kreditpontra akkreditált! Rendezvényünk fő támogatója az Angels Initiative, aki azon centrumokból, melyek már jelenleg is kapcsolatban vannak az Angels-szel (aktuálisan 22 db magyarországi centrum) centrumonként két általatok delegált szakdolgozó regisztrációs és szállásköltségét átvállalja. Azon stroke centrumok, akik még nem regisztráltak illetve, nem léptek kapcsolatba a hazai Angels Initiative képviselőjével szintén lehetőség van két szakdolgozó támogatására, ennek azonban feltétele, hogy a centrumvezető előzetesen regisztráljon az Angels weboldalán (https://www.qualityregistry.eu/index.php/en/ >>), illetve lépjen kapcsolatba Erdélyi Péterrel (+36 30 388 99 19), az Angels hazai képviselőjével. Mint a Stroke Társaság Elnöke, minden centrum számára messzemenően ajánlom az Angels regisztrációt és a kapcsolatfelvételt, mivel számos hasznos elméleti-gyakorlati információ, a klinikai gyakorlatban is kitűnően használható segédanyaghoz biztosít hozzáférést. A szakdolgozónak nem feltétlenül a stroke osztály munkatársának kell lennie, szeretettel várjuk a centrumok egyéb stroke ellátásban résztvevő szakdolgozóit is (sürgősségi osztály szakdolgozói, mentőszolgálat). Természetesen a két Angels által támogatott szakdolgozón túl is van lehetőség további kollégák részvételére is. Az ő esetükben a regisztrációval és szállással kapcsolatos díjak, és a részletes felhívás az alábbi weboldalon található meg: http://www.altagra.hu/stroke >>

  Kérem a Tisztelt Centrumvezetőket, hogy a centrumokból a szakdolgozók delegálásával támogassák rendezvényünket, ezáltal tovább javítva a hazai stroke ellátás színvonalát!

  Baráti üdvözlettel,

  Dr. Szapáry László

  A Magyar Stroke Társaság Elnöke

  Szórólap >>

  Meghívó, előzetes program >>

Vissza