Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Az MST hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • I. Pécsi Interdiszciplináris Vaszkuláris Konferencia, III. Pécsi Kardiovaszkuláris Prevenciós és Rehabilitációs Kongresszus, IV. European Section Meeting if IACS
  2017.08.17.
  Időpont: 2017.09.28-30.

  Helyszín: Pécs, Kodály Központ
  7622 Pécs, Breuer Marcell sétány 4.

  A Pécsi Tudományegyetem alapításának 650. évfordulója tiszteletére közös szervezésben kerül megrendezésre a Magyar Kardiológusok Társasága Kardiovaszkuláris Prevenciós és Rehabilitációs Munkacsoport, a Magyar Kardiovaszkuláris Rehabilitációs Társaság, a Magyar Stroke Társaság, a Magyar Angiológiai és Érsebészeti Társaság és a European Section of the International Academy of Cardiovascular Sciences éves kongresszusa.

  Kiemelt témáink előadásait plenáris ülések formájában, a kongresszuson részt vevő társaságok közösen tartják, ezzel biztosítva a multidiszciplináris ismeretek átadását a gyakorló orvost is érintő alaptudománytól kezdve az érdekes, technikai újdonságokat is tartalmazó diagnosztikai vizsgálatokon át, a mindennapi klinikai ismeretekig.

  Jeles nemzetközi és hazai szaktekintélyeket hívtunk meg előadás tartására, de természetesen az idén is számos előadást fogunk kiválasztani a benyújtott összefoglalók alapján.

  Ebben az évben is megrendezésre kerül a kardiológiai prevenciós és rehabilitációs szakdolgozói fórum, ahol pszichológusok, dietetikusok, gyógytornászok, ápolók és asszisztensek beszélhetik meg aktuális témáikat.
  Izgalmas, sokszínű, magas színvonalú tudományos kongresszussal készülünk, melyre sok szeretettel várjuk Önöket!

  A rendezvény társelnökei: Gallyas Ferenc, Páder Katalin, Pécsvárady Zsolt, Szapáry László, Vértes András

  A szervező bizottság társelnökei: Menyhei Gábor, Szabados Eszter

  További részletek, program, online jelentkezés a rendezvény weboldalán: http://www.convention.hu/Rendezveny/Reszletek/PKPRK2017


Vissza